fbpx
Hívjon minket! +36-30-690-4414
Telefonon elérhetőek vagyunk Hétfő - Péntek 8.00 - 18.00

A termék – mi az AndroGarde©

Kapcsolat-mellékhatás nélkül

A férfiak életében előbb vagy utóbb bekövetkezik , hogy a merevedés egyszer csak nem olyan, mint  addig volt. Ez természetesen nagyon sok okból bekövetkezhet, ( melyekről itt olvashat)  és általában nem jelent merevedési zavart/ impotenciát. De hogy a későbbiekben ne érjék kudarcok a férfiakat, érdemes megelőzni a bajt: 40 éves kor felett érdemes olyan megelőző termékeket alkalmazni kúraszerűen, ami összetételénél fogva segít a férfi nemiszervek érellátásának és a hímvessző barlangostestjeinek az egészséges műlödését megóvni.

A szívbetegek és cukorbetegek, a magasvérnyomás betegség , az elhízás esetében a merevedési zavar kialakulásának jóval nagyobb az esélye az erek károsodása , a szedett gyógyszerek és az egyéb kísérőbetegségek miatt. Ilyenkor mégfontosabb, hogy figyeljünk oda a megelőzésre. Nem szabad szégyenlősnek lenni, a kezelőorvostól is érdemes rákérdezni, hogy érdemes-e elkezdeni olyan termék szedését, ami segít a sejtek és az érfalak egészséges működésének – és ezáltal a merevedési képesség – fenntartásában.

Sok férfi van, akiknek szükségük lenne alkalmi potencianövelő tablettára, ám azok mellékhatása miatt azt nem tudják vagy nem merik szedni. Számukra nem volt más alternatíva, mint a peniszbe adott öninjekció vagy a protézis beültetés, melyek invazív beavatkozások és nagyon sokan joggal idegenkednek tőle.

Az Androgarde© kapszula egy új módon segít a férfiaknak abban, hogy ne kelljen idő előtt szembesülniük az érfalak és penisz barlangostestjeinek a károsodásával.

Az összetétel nagyon alaposan lett meghatározva, szigorúan csak olyan anyagokat tartalmaz, melyek a hiteles orvosi szakirodalom alapján hatásosak. ( irodalomjegyzék itt tekinthető meg)

A kapszula kifejlesztése magyar orvos nevéhez fűződik.
Dr Szűcs Miklós, andrológus, urológus, a Magyar Férfiegészség-tudományi Társaság elnöke, a Debreceni Kenézy Kórház Urológiai és Andrológiai osztályának osztályvezető főorvosa évek óta egy fejlesztő csapat vezetője,  több, azóta sikeresen a nemzetközi piacra került terméket fejlesztettek már a vesekőmegelőzés illetve a férfi megtermékenyítő képesség terén.

A fejlesztők elsődleges fontosságúnak tartották a hitelességet, és a minőséget. A kapszula független, nemzetközi labor által bevizsgált termék, mely káros illetve tiltott anyagot nem tartalmaz.