fbpx
Hívjon minket! +36-30-690-4414
Telefonon elérhetőek vagyunk Hétfő - Péntek 8.00 - 18.00

Férfi klimax

A férfi klimax a középkorú és idősödő férfiak komplex problémája. A köztudat jól ismeri a női klimaxot, annak tüneteit, de a legtöbben nem tudják, hogy az 50. életkor körül a férfiakban is hormonhiányos állapot alakulhat ki, melynek során a tesztoszteron – a férfi nemi hormon – mennyisége drasztikusan csökken.

Maga a férfi klimax, mint tünetegyüttes sokkal összetettebb probléma annál, mint egy egyszerű laboreltérés, amit gyorsan lehet korrigálni.  Sokan úgy gondolják, hogy a tesztoszteron pusztán un. szexhormon, mások izomnövelő hatását ismerik. Igazság szerint ez a hormon „uralja” a férfi egész életét – a kamaszkortól kezdve szerepe van a hangmélység, a szőrnövekedés, az izomerő kialakításában, emellett szükséges a spermiumok kifejlődéséhez, a nemi vágy kialakulásához, a csontszerkezet egészségének megőrzéséhez, de fontos a memória, a hangulat számára is, valamint általa alakulnak ki a férfias viselkedési formák is.

Középkori krízis – Van megoldás a problémákra

Mindebből következik, hogy a tesztoszteron-hiány mind pszichés -, mind szervi -, mind pedig szexuális problémákat okozhat. A középkorú férfiak hormonhiányos állapotát szokták „középkori krízisnek” is nevezni, mivel ezek a problémák kihatással vannak a férfi egészségére, családi életére és munkahelyi teljesítő képességére egyaránt.

Sokan nem tudják, hogy ezek a tünetek könnyedén enyhíthetőek, ezért sok férfi önértékelési válságba jut. Pedig a panaszokra van megoldás. Ma már hatékony kezeléssel mind a hormonpótlás megoldható, mind pedig a következményes szexuális és pszichés zavarok is könnyedén orvosolhatók. Ezáltal ez az átmeneti kezelés átsegíti a férfiakat a problémás időszakon.

- Androgarde

A férfi klimax kezelése – Ahogy maga a probléma, úgy a kezelése is összetett

Fontos, hogy a férfi maga is akarjon tenni azért, hogy a férfi klimax állapota ne állandósuljon. Ezt elérheti életmódbeli és étrendi változtatásokkal:

  • A rendszeres testmozgás, a zsírszegény-, fehérjedús táplálkozás már önmagban is jó hatású, hatásos tud lenni.
  • Nagy hangsúlyt kell fektetni a csontritkulás megelőzésére, amely – szintén kevesek által ismert – a férfiaknál sem elhanyagolható, és szintén a hormonhiány velejárója.
  • A középkorú férfiaknál ebben az időben jelennek meg leggyakrabban az egyéb betegségek is, úgymint a magas vérnyomás, a szívbetegség, a cukorbetegség, a prosztata-megnagyobbodás, amelyek kialakulása tovább ronthatja az addig egészséges férfi testi és lelki állapotát egyaránt. Emiatt fontos ezen betegségek kiszűrése és szükség esetén kezelése.

A hormonhiány maga egyszerűen kezelhető tesztoszteron készítményekkel, de férfiaknál sem szabad megfeledkezni az előzetes rákszűrésről. A hormonpótlás segít a szexuális problémák megszűnésében, de sokszor életmódi és étrendi változtatásokra is szükség van.

Ilyenkor tudnak HASZNOSAK LENNI AZ OLYAN SPECIÁLIS ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐK IS, AMELYEK KOMPLEX ÖSSZETÉTELÜKNÉL FOGVA SEGÍTENEK A FÉRFIAK FIATALOS ÉLETMÓDJÁNAK FENNTARTÁSÁBAN, a férfi klimax tüneteinek enyhítésében.

Az ANDROGARDE kapszula arginin és fenyőkéreg kivonat tartalma a szervek – köztük a nemi szervek – vérkeringését támogatja, a Q10 csökkenti a kiserekben történő zsírlerakódás kockázatát, a karnitin segít az aktív életmód fenntartásában. A benne lévő cink hozzájárul az endogen tesztoszteron termeléshez, a D3-vitamin pedig ismerten jó immun erősítő, érfal védő hatású.

Ezen tulajdonságai miatt az Androgarde kapszula ajánlott minden, a férfi klimax tüneteivel küzdő férfinak, de fontos tudni azt is, hogy ha a férfiak már a kezdeti tünetetek jelentkezésekor orvoshoz fordulnak, megkímélik magukat és környezetüket attól, hogy ez az állapot rányomja bélyegét az elkövetkező éveikre, hiszen éppen ezek azok az évek, amikor az egészséges férfiakra a legnagyobb szüksége van a családnak és a munkahelynek egyaránt.

TÖBBET SZERETNÉK MEGTUDNI AZ ANDROGARDE KAPSZULÁRÓL!