fbpx
Hívjon minket! +36-30-690-4414
Telefonon elérhetőek vagyunk Hétfő - Péntek 8.00 - 18.00

Androgarde®

potensmaradok - androgarde

Androgarde®

Felgyorsult világunk a modern férfit számos kihívás elé állítja. Az utóbbi évtizedekben növekvő környezeti ártalmak; a munkahelyi stressz; a rendszertelen, tartósítószerekkel és kémiai adalékokkal teli étkezés; az ülő, mozgásszegény életmód mind-mind a férfi szerepek teljesítése ellen hatnak. Még a tudatos, zöldségekben és gyümölcsökben gazdag táplálkozás sem mindig tudja fedezni a szervezet számára szükséges tápanyagokat (az elmúlt évtizedekben jelentősen csökkent a gyümölcsök és zöldségek vitamin és antioxidáns tartalma), így szükség lehet olyan készítmények alkalmazására, melyek a károsodásokat megelőzni képesek.

Az Androgarde® kapszula egy új étrend kiegészítő, melynek fő célja az egyre növekvő környezeti ártalmak és az öregedés hatásai ellenére a férfiak egészségének megőrzése. Az Androgarde® egyik fő alkotóeleme a fenyőkéreg kivonat, mely egy fenyőféle, a Tengerparti fenyő/Fövenyfenyő (Pinus pinaster/maritima) kérgének kivonatából szigorú előírások és minőség biztosítás mellett készült. A fenyőkéreg kivonat bioflavonoidokat, procianindineket és organikus savakat tartalmaz, melyek együttes (szinergista) hatásai az alábbi tulajdonságokkal bírnak: az erőteljes antioxidáns hatás révén természetes gyulladáscsökkentőként hatnak; a kollagénrostok rugalmasságát növelik, elősegítik a simaizmok ellazulását. A fenyőkéreg kivonat rendszeres, napi használata számos előnnyel jár, -melyet számos tudományos igényű kutatás bizonyít- a vércukorszint normalizálásával a diabétesz tüneteit és szövődményeit csökkentheti, csökkenti a szervezetben zajló gyulladásos folyamatokat, lassíthatja az öregedési folyamatokat, javítja a mentális funkciókat, jótékony hatása van a bőrre, a látásra, csökkenti a vérlemezkék összecsapzódásának valószínűségét, hatásosan alkalmazták kis mértékben csökkent férfi megtermékenyítő képesség esetén is (L-argininnel kombinálva). Azutóbbi időben ezek mellett bizonyítást nyert a férfiak merevedési képességének fentartásában kifejtett jótékony hatása is:

A szervezet vérellátását, oxigén és tápanyag szállítását a vér és a megfelelő véráramlás biztosítja. A szívtől távol eső (perifériás) erek egyre kisebbek és az érelmeszesedés okozta szűkület az adott kis ér ellátási területének funkcióvesztését okozhatja. Az erek falának rugalmassága meghatározó a szerv alkalmazkodó képességének biztosításában.

A fenyőkéreg kivonat egyik legkiemelkedőbb hatását a szív-érrendszeren fejti ki, az erek belső falát felépítő/bélelő sejtek, az endotél sejtek funkcióján keresztül, a fenyőkéreg kivonat az oxidatív stressz csökkentésével ezen funkciót javítja. A fenyőkéreg kivonat az endotél eredetű nitrogén oxid (NO) termelést fokozza, (a NO, a megfelelő merevedés kialakulásának egyik kulcs tényezője), valamint az erek falának kollagén és hialuronsav komponenseinek arányát növeli, így elősegítve az erek falában lévő simaizmok megfelelő elernyedését, ezáltal a célszervekben a véráramlás fokozódását. A véráram fokozódása javítja a szervek (így pl. a szív, és hímvessző ) egészséges  működését.

- Androgarde

About Dr Osváth Péter

Andrológus és urológus szakorvos, szekszuális-medicinával foglalkozó szakember

Leave a Comment