fbpx
Hívjon minket! +36-30-690-4414
Telefonon elérhetőek vagyunk Hétfő - Péntek 8.00 - 18.00

Androgarde kapszula sportolók, testépítők részére

Az Arginin hatása jól ismert a testépítők körében.  Azzal szinte mindenki tisztában van, hogy a táplálékkiegészítőként fogyasztott Arginin elengedhetetlen a kívánt izomzat felépítéséhez, de az Argininnek emellett még egyéb –nagyon hasznos – tulajdonságai is vannak:

Az emberi szervezetben az Argininben jelenlevő Guanidin csoportból nitronénmonoxid (NO) keletkezik.  A nitrogenmonoxid szükséges ahhoz, hogy az erek belső falának rugalmassága megmaradjon, és ez különösen fontos abban az esetben, amikor az edzések miatt az erekre nagyobb nyomás hat. Mindebből következik, hogy ahhoz hogy a felépülő izom jó vérellátása megmaradjon, hogy ne alakuljon ki magas vérnyomás, nagyon fontos az Arginin kellő mennyiségű bevitele.

A jó NO ellátottság azonban nem csak az erekben, hanem a férfi nemiszerv barlangos testjeiben is jó hatású, mivel az oxigenizáció és a microcirculatio fokozásával megakadályozza merevedési zavarok kialakulását.

Komoly klinikai kutatások bizonyították, hogy az Arginin más szerekkel való kombinált adása esetén kevesebb mennyiség is még jobban hatásos lehet:

Az egyik ilyen újonnan felfedezett szer egy bizonyos fenyőkéreg kivonat, mellyel kombinálva az Arginint, nagymértékben nő a nitrogenmonoxid produkció a szervezetben, és ezáltal javul az erek rugalmassága és az erekciós képesség is.

Ráadásul ez a kombináció nem csak a fentiekre, hanem  a vércukorháztartás optimalizálásában is jó hatású, mely ugyancsak egy fontos tényező a komoly fizikai igénybevétellel járó edzések során.

Az Androgard kapszulaegy olyan magyar orvosok által kifejlesztett, ellenőrzött körülmények között gyártott, független laboratórium által tesztelt, magyar cég által gyártott és forgalmazott termék, mely –többek között – Arginint, Karnitint és Fenyőkéreg kivonatot is tartalmaz. Hatását rendvédelmi szervek dolgozói is tesztelték nagy fizikai igénybevétellel járó munkák során, jótékony hatását kardiológusok, diabetológusok is alátámasztották, ezért szedése biztonsággal ajánlható sportolók , testépítők részére is.