fbpx
Hívjon minket! +36-30-690-4414
Telefonon elérhetőek vagyunk Hétfő - Péntek 8.00 - 18.00

Orvosi ajánlás

A Magyar Férfiegészség-tudományi Társaság tagjai elkötelezettek abban, hogy a férfiegészség szempontjából a megelőzés az elsődleges. A férfiak egészségét számos tényező veszélyezteti, és sokszor minden egyéb megbetegedés előtt , vagy azok első jeleként jelentkezhet a merevedési zavar. Habár a merevedési zavar manapság már jól kezelhető probléma, mégis sokszor pszihés ill. párkapcsolati problémát okozhat, illetve sokan nem szedhetnek vagy a mellékhatások miatt nem tudnak szedni potencianövelő készítményeket.

A férfigyógyászatban jártas orvosok egyetértenek abban, hogy a merevedési zavar ellen a legjobb a megelőzés, azaz, ha a kialakulás esélyét a lehető legkisebbre csökkentjük. Manapság már tudományosan bizonyítottan jó hatású, mellékhatás nélkül szedhető készítmények állnak rendelkezésre, mely készítmények szedése tulajdonképpen minden olyan férfinak ajánlott, aki egészségtudatosan gondolkodik.

Az arginint, karnitint, fenyőkéregkivonatot tartalmazó szerek nem csak önmagában a merevedési zavar kialakulásának megelőzéséhez járulhatnak hozzá, hanem minden olyan esetben segíthetnek, ahol az érfalak egészséges állapotának a megőrzése a cél. Így ezen készítmények kiegészíthetik a szív – és érrendszeri megbetegedések, az érszűkület, a cukorbetegség okozta szövődmények megelőzését célzó kezeléseket is.